18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,75 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
478,58 Ft
Bitcoin
62,671 $

Heidi Klum formás melleit csak a haja takarja (18+)

Egy újabb olyan tartalom, ami már több mint sejtelmes, de Heidi Klumtól mindez egyáltalán nem áll távol, szeret játszani a fotókkal.

...svg content...Fotó: Heidi Klum német-amerikai modell az amfAR, az Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány gáláján New Yorkban 2017. február 8-án. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokan vannak, akik jobban szeretnek élni a legendás modellnél, és ez már a közösségi médiás tartalmain is jól látszik. Sokat mosolyog, nevetgél, és nagyon erős a kisugárzása, még ilyen távolról is.

Nem mellesleg olyan formája van, hogy az embernek eláll a szava, és írhatnánk költői túlzásokat, metaforákat, anagrammákat, de teljesen felesleges, mert a fotók sokkal többet árulnak el ennél. Egészen meggyőző, és inkább bele sem gondolunk abba, mit csinálnának idehaza a követők, ha ezt egy magyar sztár tenné. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Más országban messze elfogadóbbak, nálunk már egy melltartós fotó is ki tudja verni a biztosítékot, még akkor is, ha az nagyon igényes. Heidi Klum ennél sokkal erotikusabb és szexibb, amit most is bizonyítani fogunk.

Ahogyan még nem láthattuk Sarka Katát (videó)

A 49 éves világsztár még mindig úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járna, a bőre sem változott sokat, és a formája már-már a nők számára is vadító. Nagyon büszke lehet erre, és mint mondtuk, boldogan éli az életét, miközben posztolgat.

A négy gyermeket vállalt édesanya ezúttal a nagy forróságból jelentkezett be, és úgy döntött, félmeztelenül élvezi a Nap erejét. Természetesen csak sejtelmesen posztolt, bár ez is elegendő volt ahhoz, hogy mindenki rá figyeljen.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.