Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,75 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
478,58 Ft
Bitcoin
62,671 $

Vidámparkban járt Sarka Kata, nagyon jól áll neki ez a haj

Sarka Kata egy nagyon izgalmas és boldog napon van túl, csak rá kell nézni, mennyire élvezte ezeket az órákat.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kár lenne tagadni, mert odabent kicsit mindannyian gyerekek vagyunk, amivel semmi gond nincs. Hiába válunk felnőtté, és alakul át drasztikusan az életünk ahhoz képest, hogy hogyan életük azt jó pár évvel ezelőtt, vannak dolgok, amik nem változnak.

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy 45 évesen is tologatni fogjuk a kisautókat, kivéve, ha nem a gyerekünkkel közösen játszunk. Ugyanakkor számos más játék van, amit szívesen játszunk egyedül is, vagy közösen, például egy vidámparkban. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Teljesen természetes dolgok ezek, és jó dolog, hogy van egy ilyen része is a lelkünknek. Engedjük szabadjára ezt az érzést, mert sokkal boldogabbak tudunk lenni, ne hazudjunk saját magunknak, mert annak nincs értelme.

Ilyen extra dekoltázsa csak egy magyar lánynak lehet, őrjítően néz ki az Exatlon sztárja

Sarka Katában is megvan az ez a fajta érzés, ami már csak amiatt sem csoda, hiszen három gyermek édesanyja. A gyönyörű és mindig fitt sztár igyekszik mindent megadni a gyerekeinek, és természetesen az „énidőre” is figyelmet fordít.

Lapozó: 1 2

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.