Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Ilyen extra dekoltázsa csak egy magyar lánynak lehet, őrjítően néz ki az Exatlon sztárja

Az Exatlon Hungary harmadik évadában feltűnt sztár még mindig nagy népszerűségnek örvend, és dekoltázsban is nagyon erős.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livit két évvel ezelőtt ismerhették meg a nézők, akik nagyon megkedvelték. Sokan drukkoltak neki, és a műsor történetének egyik legdrámaibb párbaját vesztette el, amit összességében neki kellett volna megnyernie.

A favoritnak tartott Buzás Dóri sorra kapta a plusz életeket, de Livi még így is majdnem le tudta győzni őt. Dóri végül továbbjutott, de a versenyt nem nyerte meg, illetve az extra évadában már nem láthattuk. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Ahogyan Livit sem, viszont továbbra is aktív a közösségi médiában, nemrég azt tudhattuk meg, hogy elhagyta Budapestet. Egy ideje már vágyott a vidéki életre, hamarosan pedig összeházasodik a párjával.

A szuper-szexi Metzker Viki történelmet írt, hatalmas siker, amit most letett az asztalra

Nagyon boldog, imádja az életét, a munkáját, egy igazán kiegyensúlyozott nő, akinél a legvonzóbbak közé sorolható. Jól bizonyítja mindezt a legújabb róla készült fotó is, ami mellé csatolt egy történetet.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.