Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,971 $

Ámulatba ejtően néz ki Csuti barátnője, nem találják a szavakat a követők

Csuti nagyon-nagyon szerencsés lehet, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét, aki akár szépségversenyeken is indulhatna.

Fotó: Instagram/Csuti
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti sokáig Kulcsár Edina, korábbi szépségkirálynő oldalán élte az életét. Szerelmük olyannyira meghatározó és erős volt, hogy családot alapítottak, született két gyermekük, de végül nem tudták megmenteni a házasságukat.

Sokat dolgoztak ezen, még egy nagy házat is építettek, hogy igazán kényelmesen éljenek. Ennek egy ideje már vége, és azóta mindketten boldog párkapcsolatban élnek, meglehetősen hamar nyitni tudtak. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Szerencsések, már másoknál évek telnek el anélkül, hogy ideálist párt találjanak, de úgy tűnik, hogy ez náluk nem okozott problémát. Csuti párját sorra csak dicsérik, kivételes szépségnek találják, aki rendkívül erős formában van.

Így formálja tökéletes fenékformáját Sarka Kata

Csuti nem véletlenül ennyire boldog, Magyarország egyik legszebb nője mellett élheti az életét, akivel természetesen hosszú távra terveznek. Csak rájuk kell nézni, sugárzóan boldogok, nagyon összeillenek, szépen mutatnak egymás mellett.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.