Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Van, aki „csontrakétának” hívja Tóth Andit, más szerint elzüllött és lezüllött

Nem éppen kedves jelző, közben messze van attól az énekesnő, hogy ilyen vékonynak tartsák, igen messze.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi soha nem fog tudni megfelelni az embereknek, mindig fognak találni valamit, ami nem tetszik nekik. Ha épp jól megy a szekér, akkor a külsejébe igyekeznek belekötni, méghozzá megalázó módon.

Voltak idők, amikor „tacskólábúnak” hívták, ami több mint abszurd, és a Dancing with the Stars második évadának ideje alatt is ő volt a legvonzóbb. Olyan lábformákat villantott Andrei Mangra táncpartnereként, hogy csak néztünk. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Andi nagyon régóta remek formában, köszönhetően annak, hogy rengeteget edz, és a DWS során napi szinten órákat táncolt. Hónapokról beszélünk, de még ezt is jól bírta, fizikálisan is ugyanúgy topon van.

Curtis kapitány lett

A fiatal sztár szereti a divatot, szeret úgy öltözködni, ahogy neki ez kényelmes. Nem fog másokat majmolni, mint egyesek, csak egyszerűen hozza a saját egyéniségét, és közben sikert, sikerre halmoz.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.