Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Curtis kapitány lett

Hajókapitányként is megállja a helyét Curtis, és a mosolya árulkodó, reméljük, hogy egyre jobb és jobb kedve lesz.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rengeteg üzenetet lehetett olvasni Curtis kapcsán a nagy bejelentés óta, miután kiderült, hogy ismét külön utakon folytatják tovább Majkával a zeneiparban. Arra nem mernénk megesküdni, hogy ez végleges, de ki tudja.

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy ez a szünet tovább fog tartani a részükről, de egy nap újra ugyanazon a színpadon állhatnak. Sokan kívánják ezt, bár vannak olyanok is, akik egyenesen örülnek, hogy Curtis kiszállt. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Sokkal több olyan embert látni, akik szerint Curtis komoly veszteség a zenekar számára, mert különleges, amit ad, de most sokkal fontosabb, hogy rendben legyen. Ez most valóban prioritás, és miután tagadta, hogy visszaesett volna, reménykedhetünk.

Novák Katalin brazil megjelenése kitűnt a tömegből

Curtis volt már ennél nehezebb helyzetben is, majd visszatért, és valószínűleg ezt most is meg fogja tenni. Sok ezer ember figyeli, mi történik vele, és megszámolhatatlan mennyiségű üzenetet kap.

Lapozó: 1 2

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.