Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Hivatalos: Raphinha a Barcelonáé – a vártnál többet fizettek érte a katalánok

Hosszú tárgyalási folyamatok vezettek a sikeres igazolásig, a Chelsea majdnem belerondított a Barca terveibe.

...svg content...MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Az elmúlt hetekben a Chelsea is ott ólálkodott a brazil játékos körül, akinek kézenfekvő lett volna a londoniakhoz igazolni, ugyanis az angol focit már nagyjából volt ideje megszoknia a Leeds csapatánál, Raphinha viszont úgy látszik, minden szempontból váltani szeretett volna.

Így végül a Chelsea mellett tette le a voksát, volt csapata pedig rendkívül jól járt a véghajrában kibontakozó alkudozással, hiszen a korábbi ajánlatot felsrófolták, így 58 millió eurót kapnak érte – írta meg a Fichajes. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A bónuszokkal együtt további 10 millió eurójába is kerülhet a Barcának Raphinha, ami az eddig még nem publikus fizetésével együtt igencsak nagy kiadásnak számít a továbbra is anyagi problémákkal küszködő klubnak.

A Leeds két évvel ezelőtt húszmillió eurót fizetett a játkosért, a csapat színeiben összesen 67-szer lépett pályára, 17 góllal és 12 assziszttal segítette klubját – többek között az idei sikeres bennmaradáshoz is.

Raphinha érkezése mellett egyébként vélhetően Dembélé hosszabbítását is hamarosan bejelenti a klub. A katalánok a nyári átigazolási szezonban eddig Kessievel és Christensennel erősítettek, mindketten szabadon igazolható játékosok voltak.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.