Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Nem kérdés, Gelencsér Timié lett a nap szelfije: azok a szemek…

Az EXATLON korábbi versenyezője és riportere szelfiben is nagyon erős, amit a nagy nyári melegben készített, távol a főváros zajától.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az EXATLON korábbi versenyezője és riportere szelfiben is nagyon erős, amit a nagy nyári melegben készített, távol a főváros zajától.

Végre ismét magunk mögött hagyhattuk a rosszabb időjárást, és ezek a napok most újra a forróságról, a napozásról és a nyári élvezetekről szólhatnak: szól a zene, táncolunk, lubickolunk a Balatonban, és így tovább… Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gelencsér Timié gyakori vendég arrafelé, és többször láthattuk már őt hajókázni a „magyar tengeren”, többek között kapitányként is. Gelencsér Hajni is vele tartott, aki finoman fogalmazva szintén nagyon bájos és vonzó vonalakkal rendelkezik.

A mindig aktív Timi ezen a héten sem tétlenkedik, folytatja az edzéseit, és közben az Instagram oldala szép lassan eléri a 285 ezer követőt. A szerdát egy 7 kilométeres futással kezdte, és azt mondta, kicsit jobban meghúzta, mert késésben volt. Noha nagyon elfáradt, jól esett neki a mozgás.

Mindezt egy háromnapos kényszerpihenő után tette meg, mivel megsérült az egyik térde gátfutás közben. Most azonban már sokkal jobb a helyzet, tudhattuk meg tőle az Instagramon keresztül. A 7.5 kilométeres futást több mint 28°C-os levegőhőmérséklet mellett teljesítette, és 530 kalóriát égetett el.

Ezután egy hosszabb vezetés várt rá, a népszerű Zala Springs Golf Resortban volt jelenése, ahol többek között ez a kép is készült róla. A smink, mint mindig, ezúttal is remek volt, kihangsúlyozván a szép szemeket, és az ajkat.

Timi remek hangulatban volt, sminkelés közben még énekelt is, majd jöhetett a fotózás. Sőt, golfautón is utazott, majd akrobatikus mozdulatokkal szórakoztatta magát. Egy újabb élvezetes és érdekes nap.

https://liner.hu/koroknyai-viragot-csupan-egy-napraforgo-takarja/