Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

C. Ronaldo párja fehérneműben támaszkodik a falnak

Úgy tűnik, ezek igazán „forró” napok Georgina Rodríguez körül, aki az utóbbi posztjaiban nagyon ráérzett az túlfűtött képekre, amikre nemcsak ő, hanem Cristiano Ronaldo is büszke lehet.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, ezek igazán „forró” napok Georgina Rodríguez körül, aki az utóbbi posztjaiban nagyon ráérzett az túlfűtött képekre, amikre nemcsak ő, hanem Cristiano Ronaldo is büszke lehet.

Ezek a képek nemcsak nagyon vonzóak, hanem igényesek is, még pont megőrizvén a jó ízlés határát, ami nem mindenkinek sikerül a közösségi médiában, közelebbről az Instagramon, ami minden kétséget kizáróan az egyik legnagyobb befolyással bíró platform. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Emiatt nagyon is komolyan kell venni a hatását, így közel sem mindegy, hogy milyen tartalmakat osztunk meg. Ez különösen a sztárokra igaz, akiket sok millióan követnek. Óriási hatásuk lehet az emberekre.

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez sem számít kispályásnak a maga közel 20 milliós követőtáborával, ami mindemellett szépen is fizethet a különböző reklámfelületekkel: ruhák, kiegészítők, ékszerek…

Georgina ráadásul egy igazi bombanő, aki pontosan tudja, hogy mivel lehet megolvasztani az internetet. Az utóbbi időben még inkább ráérzett erre, és nagyon feldobódhatott a hajókirándulás során, ami egy gigászi, több millió eurós mozgó szállodát rejtett maga mögött.

C. Ronaldo szerelme és legkisebb gyermekének édesanya az ágy után egy még forróbb beállítást választott, fehérneműben, eltakarván a kebleit. A fehér színű szexi fehérnemű a szintén fehér sportcipővel vált teljessé, plusz a drága óráról sem feledkezhetünk meg.

Ha mindez nem lenne elegendő, Georgina szexin beletűrt a hajába…

https://liner.hu/cristiano-ronaldo-kedvese-ezuttal-az-agybol-posztolt-egy-extra-vonzo-kepet/