Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
402,11 Ft
Font
479,22 Ft
Bitcoin
63,815 $

Sarka Kata edzőruhában, elfogytak a szavak (videóval)

Elfogytak a szavak, mert Sarka Kata talán minden eddiginél látványosabb formában van, nagyon meggyőző, amit mutat.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A testmozgás fontos, fontosabb, mint valaha, mivel annyira stresszessé vált az emberek élete, hogy arra rég volt példa. Emellett számos olyan terméket fogyasztunk, amik nem egészségesek, szóval szükségünk van a változásra.

Félre kell tenni a kifogásokat, máskülönben egy olyan ördögi körbe kerülünk, ahonnan nehezen találjuk majd meg a kiutat. A sport sok mindenben képes segíteni, nemcsak testi, hanem mentális és lelki szinten is. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

Sarka Kata az egyik legerősebb példa arra, hogy édesanyaként is mennyi mindent ki tud hozni magából az ember. Csak ámulunk azon, mennyire erős a formája, nehéz szavakat találni rá, de mindig meg tud bennünket lepni.

Nagyon közelről mutatta meg gyönyörű arcát Jennifer Lopez, aki nem öregszik

Katáról köztudott, hogy imád sportolni, mozogni, futni, edzeni. A kondis edzések is fontosak számára, és amikor ránézünk, akkor egy nagyon-nagyon erős formában lévő erős nőt látunk magunk előtt.

Lapozó: 1 2

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.