Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Rosszul lett Tom Jones, az utolsó pillanatban fújták le a budapesti koncertjét

A sztár ma este lépett volna fel az MVM Dome-ban.

...svg content...Indio, 2019. április 29. Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A 81 éves énekes este 8-kor lépett volna színpadra, ám a koncert előtt rosszul lett, orvost is kellett hozzá hívni. Ezt a turné sajtófelelősei is megerősítették, mint ahogy azt is, hogy a ma esti koncertet elhalasztják.

Az index helyszíni beszámolója alapján először a várakozók között kezdett terjedni a hír, hogy elmarad a fellépés, később a rendezők hivatalos tájékoztatást adtak, a koncertet szervező iroda egyelőre viszont még nem kommentálta az esetet.

Tom Jonest vélhetően saját orvosi stábja kíséri a koncertjeire, az Országos Mentőszolgálathoz ugyanis nem érkezett riasztás. A helyszínen várakozó közönség megértéssel fogadta a hírt, az énekes stábja elnézést kért a történtek miatt.

A koncertet a hírek szerint augusztus 16-ra halasztották, az elmaradt eseményre megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is.

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.