Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,800 $

Egészen csodálatosan néz ki Csősz Boglárka a bikinijében

Nehéz szavakat találni a híres médiaszemélyiség formájára és megjelenésére, ami a bikiniben is abszolút top. Csősz Boglárka mindig növeli a tétet, bármiről is legyen szó.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Nehéz szavakat találni a híres médiaszemélyiség formájára és megjelenésére, ami a bikiniben is abszolút top. Csősz Boglárka mindig növeli a tétet, bármiről is legyen szó.

Nemrég írhattunk Csősz Boglárka karrierje egyik legfontosabb kezdeményezéséről. A koronavírus idején számos fontos kezdeményezés született, amik emberéleteket mentenek. Egy pillanatra sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a vírus még mindig közöttünk van. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sajnos továbbra is vannak, akik nem veszik ezt eléggé komolyan, vagy úgy gondolják, a veszély elmúlt. A hírekben jól láthatjuk, hogy a veszély nem múlt el, és a kormányok is óvatosságra intenek, tehát jobb figyelni magunkra és egymásra.

Boglárka saját maga is kipróbálta a maszkot, amit nemrég tett elérhetővé, rendelhetővé. Magyarországra is ebben a speciális maszkban érkezett meg. „Kipróbáltam az első darabot a repülőgépen, és a különböző repülőtereken. Könnyű benne lélegezni és nagyon kényelmes viselni, mert puha és bőrbarát szilikonból készül, könnyen fertőtleníthető, újrafelhasználható a cserélhető vírusszűrővel.” – írta a korábbi posztjában.

A lehetőségekhez képest Boglárka is igyekszik élvezni a nyarat. Nemrég például a Széchenyi fürdőben járt, ahol egy egészen pazar bikiniben jelent meg. A fején látható kiegészítő is nagyon passzol. A folyamatos edzések pedig meghozták a hatásukat. További részleteket a posztjában olvashattok, ami érdekelhet benneteket.

Az üzletasszony tehát még mindig tele van energiával, és egy pillanatra sem hagyja el magát. Mindig dolgozik valamin, ettől is válik igazán érdekessé a követői számára. Az Instagram oldala már 70 ezer követő felett tart. Ez pedig egy olyan csatorna, amin keresztül sok embert érhet el.

https://liner.hu/der-heni-teste-rendesen-uti-a-fitneszmodell-kategoriat/