Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Csapattársa megtiszteltetésnek érzi, hogy Bale-nek adhatta a mezszámát

Más klubnál talán balhé lett volna belőle, a Los Angeles FC-nél azonban szent a béke.

...svg content...MTI/EPA/CAROLINE BREHMAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Gareth Bale már Los Angelesben van, bemutatkozó sajtótájékoztatóján viszont először még csak egy üres mezt emelt maga elé széles mosollyal. A klub meglepetéspartit szervezett a walesi számára, ott leplezték volna le hivatalosan a mezszámát.

Az MLS viszont poéngyilkos volt, hivatalos online boltjukban ugyanis éppen a sajtótájékoztató alatt tették elérhetővé a 11-es számú szerelést, amin Bale neve szerepelt. Pontom 165 dollárért pedig mostantól bárki meg is rendelheti. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Később aztán már Bale is pózolt a 11-es mezzel, melyet eddig Jose Cifuentes viselt, ám ő egyáltalán nem neheztel új csapattársára a helyzet miatt, sőt, egyenesen megtiszteltetésnek nevezte, hogy a korábbi számát fogja viselni a Real Madridból érkezett klasszis – írta meg a Marca.

Gareth Bale rendkívül nehéz éveket tudhat maga mögött, a Real Madridban az elmúlt szezonokban már csak epizódszerepet kapott, ráadásul a spanyol média és a drukkerek is kikezdték, ami nem tett jót az önbizalmának.

A walesi láthatóan most felszabadultan készül a következő szezonra, az MLS-be történő igazolása pedig teljesen logikusnak tűnik, hiszen szinte pont akkor ér véget, amikor a katari világbajnokság elkezdődik, így Bale télen is könnyedén formában maradhat.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.