18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Igen komoly antiszemita incidens történt a Blahán

Valaki meghekkelte a Blaha Lujza téri villamosmegállót, egy hangszóróból antiszemita szöveg szólt.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nem mindennapi események zajlottak hétfőn Budapesten: a Blaha Lujza téren meghekkelték a villamosmegállót, ezért antiszemita szövegek voltak hallhatóak egy hangszóróból – írja az ATV a Telex nyomán.

Azt írják, a Nyugati Pályaudvar irányába közlekedő villamos megállójában szóltak a szélsőséges, antiszemita szólamok, melyek eredetét egyelőre nem sikerült azonosítani. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az egyik szöveg arról szólt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között is sok zsidó van, a másikon pedig arról értekeztek, hogy ha a radikális aktivista, Tomcat lenne a miniszterelnök, akkor minden tele lenne „zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel”, illetve a más véleményűeket karóba húznák bizonyos fekete ruhás „halálbrigádok”.

A Telex hivatalos YouTube-csatornájára fel is töltött egy videót, melyen tökéletesen hallatszik szinte minden. Ennél többet pedig nem is fűznénk az incidenshez, a videó magáért beszél: