Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

„Itt valami nagy baj van” – valaki ismét a rossz sávot válaszotta az M4-esen

Ha mérgelődni már nem maradt erőnk, nevessünk rajta.

...svg content...Fotó: Youtube | Bp-i autósok közössége
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK
#M4

Persze semmi vicces nincs benne, a videóban is vélhetően csak a sokk váltotta ki. Borzasztó balesetek lehetnek ugyanis egy ilyen helyzetből, talán még sokan emlékeznek a ceglédberceli tragédiára, ami 9 emberéletet követelt, és aminek szintén a rosszul megválasztott sáv volt a következménye.

Akkor a sofőr élőben facebookozott, mellette pedig minden félelem nélkül hajtott a szembesávban, abban a tudatban, hogy nem lehet belőle baj, holott akkor az M4 még csak kétszer egy sávon volt járható. Az érkező teherjármű semmit nem tehetett. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Itt most óriási szerencséje volt a hibázó Opel sofőrjének, és egész nyugodtan elrebeghet egy hálaimát azok felé, akik helyette is figyeltek. Ha ugyanis éppen akkor előz valaki, akkor most egy nagyon csúnya balesetről kellene írnunk.

A jó hír – és ebben semmi kárörvendés nincsen -, hogy a Bp-i autósok közösségének beszámolója szerint az esetről a rendőrség is értesült. „Vélhetően a soron következő Civil Pofátlan(tan)ítás egyik főszereplője lesz a sofőr” – írták.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.