18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Megjelent Curtis új dala és klipje, elképesztően odaver, ebből sláger lesz

Curtis semmit nem bízott a véletlenre, hatalmas fog menni az új klipjével, már az első másodpercekben érezni lehetett, hogy ezzel tarolni fog.

...svg content...Fotó: YouTube/Curtis Official
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis valóban egy olyan személyiség és karakter, aki bármiből képes aranyat csinálni. Megvan a stílusa, a tehetsége, a lazasága, az USA-ban valószínűleg már világsztár lenne, ha oda születik, és magángépekkel repkedhetne ide-oda.

Ugyanakkor így sem panaszkodhat, mert szinte mindent elért Magyarországon, amit csak el lehetett érni. Azon kevesek egyike, akinek töretlen a csillaga és a népszerűsége, hiába a nehéz időszakok, vagy a drogproblémák. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Curtis túl tudta tenni magát ezeken a nehéz időkön, tanult a hibáiból, és csak úgy ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket. Mindig készül valamire, és dalszövegíróként talán még tehetségesebb, mint rapperként.

Ez pedig nagy szó, mert brutálisan jól rappel, és olyan fülbemászó dalokkal áll elő, amik még a nagyikat is meggyőzik. Egyszerűen rápörög az ember, és nem bír leállni, csak folyamatosan ezeket a számokat hallgatja.

Zseniálisan mutat Szőke Zsuzsi bikiniben

Nos, a legújabb dala is ilyen kaliber lesz, aminek alább nézhetitek meg a klipjét. Az eddigi legnagyobb költségvetésű klipje Curtisnek, és nem kellett csalódnunk, ezt most pláne odarakta, ahogyan kell. Mellette dicsérjük meg a készítőket, hollywoodi szintet tettek le az asztalra, helyén vannak a vágások, végig megvan az ütem, a ritmus, 10/10!

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.