Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Curtis nagyon éli a nyarat, motorcsónakból jelentkezett

Curtisnek nagyon jól áll ez a motorcsónak, élvezi a nyarat, leforgatta az új klipjét, és közben sikert, sikerre halmoz.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Curtis az egyik legnagyobb sztár idehaza, és a valaha volt egyik legnagyobb rapper Magyarországon. Igenis van kultúrája a rapnek idehaza, még ha az össze sem hasonlítható az államokkal.

Mint sok minden más, ez is hamarabb vette kezdetét az USA-ban, bár az évtizedek alatt ott is rengeteget változott a műfaj. A legendás rap már kevésbé létezik, mint a régi nagyok korában, akik közül sokan már nincsenek az élők sorában. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Azok igazán kemény idők voltak, akárcsak Magyarországon a 90-es évek, de nem a rap miatt. Curtis akkoriban volt gyerek, még messze nem tartott ott, mint most, de ebben a korszakban még sikeresebb tud lenni.

Nagy bejelentést tett Berki Mazsi

Ebben segít neki a közösségi média, amin keresztül rengeteg embert képes elérni, és annyi követője van, mint égen a csillag. Egyelőre nem tudni, hogy mi történik a magánéletében, sok a pletyka a kapcsolatáról, de egy a fontos, legyen boldog.

Lapozó: 1 2

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.