Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,654 $

Nagy bejelentést tett Berki Mazsi

Úgy tűnik, szép lassan visszatérhet Berki Mazsi lelke oda, ahol annak lennie kell, sokkal kevesebb fájdalommal és kérdések nélkül.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi úgy döntött, elutazik a világ másik felére, hogy egy tábor résztvevője legyen, ahol új emberekkel ismerkedhetett meg. Olyannyira jól sikerült számára ez a rövidebb időszak, hogy még mindig odakint van Balin a babájával.

Eredetileg ő is rendezett volna egy tábort, majd tragikus hirtelenséggel elhunyt a férje, Berki Krisztián. Érhető okokból lemondták a tábort, de most remek hírekkel szolgált Mazsi, aki boldogan jelentette be, visszatér. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Kedves Követőim & drága első EMMAZSI táborosok! Egy csodás hírt hoztam mára Nektek Kitűztük az Emmazsi baba-mama & családi tábor időpontját. A tábor, ami elmaradt 2022. szeptember 27. és 30. között kerül megrendezésre a csodálatos Bambara hotelben.” – írta a posztjában.

Oroszlán Szonja látványos megjelenése a 100. Magyar Derbyn

„Bízom benne, hogy akik májusban jöttek volna, azokkal találkozom szeptemberben is. A gyerekeknek sok-sok meglepetéssel és programmal készülünk. Azonban ez a tábor Rólad is szól majd!”

Lapozó: 1 2