Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,81 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
454,32 Ft
Bitcoin
64,329 $

Csütörtökön ismét Kormányinfó, a forint helyzete is fontos téma lehet

Tekintve a forint jelenlegi helyzetét, miközben sorra jelentik be a mélypontokat az árfolyam kapcsán, a fő témák között kaphat helyet a forint csütörtökön a Kormányinfón.

Fotót: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Az ukrajnai háború miatt ismét lesz bőven miről beszélni a Kormányinfón, már csak a forint helyzete miatt is, ami egyre aggasztóbb képet fest. Egyelőre nem látni, hogy mivel lehetne megállítani ezt a zuhanást normál körülmények között.

Mivel a háború valószínűleg nem a következő hetekben fog véget érni, minden sokkal nehezebbé válik. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is azt mondta, nem számít arra, hogy az ukrajnai háború rövidesen véget ér. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Miután szerdán ismét összeült a kormány, csütörtök délben Kormányinfót tartanak, melynek ideje alatt ismertethetik az esetleges új döntéseket. A legnagyobb kérdés a forint helyzete, annak várható hatása, és a lehetséges megoldások.

„Holnap 12.00-tól Kormányinfó! Gulyás Gergely miniszter úrral tájékoztatást adunk a kormány mai üléséről, utána pedig válaszolunk az újságírók kérdéseire.” – írta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook oldalán.

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.