Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Dobsz egy hátast attól, mennyire szexi Ujvári Izabella

Ujvári Izabella abszolúte nyári formába lendült, bár tegyük hozzá, korábban is nagyon erős alapokkal rendelkezett.

...svg content...Fotó: Instagram/Ujvári Izabella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary egyik legismertebb versenyzőjéről beszélünk, akit a harmadik évadban ismerhettünk meg. Hamar a társaság központjává vált azzal, hogy sokat viccelődött, segített a többieknek, és megvolt a véleménye a dolgokról.

Azóta rengeteg minden történt, és barátokat is szerzett a verseny ideje alatt, már csak emiatt is megérte kiutaznia Dominikára, ahol hosszú időt tölthetett el. Sőt, az utolsó évadra is visszatérhetett, és még jobban teljesített. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Hatalmas elánnal harcolt, és sokáig úgy tűnt, hogy még a döntőbe is bejuthat. Végül ez nem történt meg, ám ennek ellenére nem lehetett túl csalódott, mert nagyot ment, és igazán jól érezhette magát.

Szentkirályi Alexandra különleges megjelenése a 100. Magyar Derbyn a Kincsem Parkban, imádják a követők

Iza sokak kedvence lett, még mindig népszerű a közösségi médiában, ahol lassan már 40 ezer követőt számolhat. Sőt, a TikTokon 105 ezer felett jár, aktív, aminek sokan örülnek a követők, rajongók közül.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.