Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,66 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,51 Ft
Bitcoin
66,991 $

Nicole Scherzinger megmutatta a júliusi bikiniformáját, no komment (fotók)

Amikor már azt gondolnánk, hogy mindezt nem lehet hová fokozná, Nicole Scherzinger hirtelen előáll pár igazán szexi fotóval.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nyári időszakban az emberek egy része igyekszik megmutatni, mennyit dolgozott a testén az elmúlt hónapokban. Ezzel leginkább önbizalmat próbálnak gyűjteni, és nem utolsó sorban többen abban is bíznak, hogy könnyebb lesz pasizniuk vagy csajozniuk.

Ez is benne van a pakliban, különösen a fiatalok körében, akiknek egy része egyelőre nem a hosszabb kapcsolatokat keresi. Ez is érthető, mert fiatalon még másképpen működik az agy, az igények is eltérőek, majd szép lassan ez megváltozik. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

A nyári forma azonban kortalan, 30, 40 és 50 felett is olyan vonalakat láthatunk, hogy állva tapsoljuk meg azokat. Nincs ebben semmi túlzás, Magyarországon is olyan nagy formában lévő 40-es és 50-es nőket láthatunk, akik bárkivel felveszik a versenyt.

Molnár Anikónál kezd betelni a pohár

Nicole Scherzinger pláne, szívdöglesztően néz ki, és nem szégyenlős megmutatni a vonalait. Már-már tökéletes, amit látunk tőle, bár ez mindig vitatott, kinek mi a tökéletes, de ebben az esetben nem lehetünk ettől messze.

Lapozó: 1 2

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.