Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Így medencéznek Majkáék, hatalmas a boldogság (videó)

Mindig jó látni, amikor ennyire boldog egy család, és ez Majkáékra különösen igaz, minden tökéletes közöttük.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka az egyik legnagyobb utat bejárt sztár idehaza, szó szerint feljutott a csúcsra, és mindent elérhetett, amit csak kívánhatott magának. Keményen megdolgozott érte, hiszen a Való Világ utáni ismertsége csak egy időre szólt volna, sokan másokra már alig emlékeznek az emberek.

A rapper azonban nagyot ment, óriási karriert csinált, és közben családot alapított. Mindennél fontosabbak számára a gyermekei és a felesége, akivel régóta alkot egy párt, és mintapéldája annak, hogy még léteznek hosszú kapcsolatok. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Hajni két kisfiút hozott világra, akik nagy formák, volt kiktől örökölniük ezt, és természetesen ők is élvezik a nyarat. Remek környezetben nőhetnek fel, minden adott ahhoz, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan éljenek.

Novák Katalin ebben a laza, sportosabb szettben nézte végig a vízilabdás lányok döntőjét (fotók)

Szerencsére ők még nem sokat tudhatnak a világ rossz dolgairól, nem is szabad tudniuk, fontos önfeledten megélniük a gyerekkorukat. Majka és Hajni teret ad ehhez, és sokat vannak együtt, rengeteg közös programjuk volt már.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.