Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Horváth Éva igézően szexi fürdőruhás fotója egy álommedence szélén

Hamarosan hazatér Horváth Éva és családja Baliról, ahol az elmúlt hónapokban laktak, elmenekülve a hideg időjárástól.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a családban senki sincs oda a téli időszakért, a hidegért, a nyálkás időért, könnyű volt meghozni a döntést, miszerint Horváth Éváék Balira költöznek. Miért pont Bali? A válasz egyszerű, már kellő ismerettel rendelkeznek erről az ázsiai világról, és imádják.

Hónapokkal ezelőtt indultak útnak, valójában már több mint fél éve kint vannak, és azóta számos kalandban volt részük. Csak ajánlani tudjuk Éva videós tartalmait, amikben a párja is feltűnik, de egyelőre csak sejtelmesen. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Voltak nehezebb napok, de eddig mindent meg tudtak oldani, és olyan élményekkel ajándékozzák meg magukat, amikre mindig emlékezni fognak. A legkisebb fiú nyilván nem, de a fejlődése szempontjából ezek remek kis élmények, és ha nagyobb lesz, visszanézheti, milyen volt Balin élni.

Horváth Éva bikiniben: most és akkor

Valószínűleg nem most voltak utoljára Balin, akár hosszabb időre is tervezhetnek később. Nem tudni, mit hoz az élet, de az biztos, hogy Éva csúcsformába kezd lendülni, kivétel nélkül csak dicséretet kap.

Lapozó: 1 2

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.