Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Tolvai Reni a Women’secret új kollekciójában, nagyon dögös

A híres énekesnő a divat világában él, keresi az újabb és újabb különleges termékeket, amikben abszolúte ki tud teljesedni, mind külsőben, mind belsőben.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Renit nem véletlenül tartják az egyik legvonzóbb nőnek, nincs olyan pillanat, amikor ne tökéletes külsővel jelenne meg. Sok munkája van ebben, hiszen rengeteget edzett, és edz továbbra is, illetve egészséges életmódot folytat.

Sokak számára ő jelenti az igazi álomnőt, és a nyári szezonban még többet mutat magából, bár a korábbi fotózások és random fotókon is láthattuk, mennyire vonzó, dögös és mérhetetlenül szexi a formája. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ezúttal a Women’secret új kollekciójából válogatott, és milyen jól tette, mert mintha csak neki tervezték volna. Bennünket maximálisan meggyőzött, és adott is egy jó tippet, amivel valószínűleg nem vagyunk egyedül.

Sarka Kata mosolya sokat elárul, gyönyörűen néz ki

„Szeretek barna, bézs és keki színeket viselni, és nagyon örültem, hogy végre találtam egy ilyen fürdőruhát és inget a @womensecretofficial új kollekciójában.” – írta boldogan a csinos és szexi énekesnő.

Lapozó: 1 2

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.