Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Berki Mazsinál lassan betelik a pohár a cikkek miatt: „Legyen kegyelet Önökben”

Berki Mazsi pontosan látja a róla megjelent tartalmakat, cikket, és úgy tűnik, lassan betelik nála a pohár, most igencsak egyértelművé tette a dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi elhagyta Magyarországot, kislányával közösen utazott el Balira, ahol igyekszik megtalálni a helyes utat, miután a férje már nem lehet vele többé. Ez egy igen nehéz időszak számára, és van pár hátráltató tényező.

Ennek kapcsán írt most egy hosszabb üzenetet, közleményt, amiben megkéri a sajtó munkatársait, hogy legyenek rá tekintettel. Szeretne abban hinni, hogy nemcsak ez az út létezik, és egyúttal kegyeletet is kér. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

„Ezúton üzenem a sajtó minden olyan munkatársának, akik abból kívánnak maguknak elismertséget, olvasottságot kovácsolni, hogy rólam igaztalan, sokszor bántó dolgokat írnak, hogy hagyják abba!!!” – szólította fel az ügyben érintett feleket Mazsi.

Gyuricza Dóri : „Sokszor azon kapom magam, hogy a saját igényeimet teljesen a béka segge alá sorolom”

„Ez sehova nem vezet, maximum oda, hogy az amúgy is nehéz napjaimat még nehezebbé teszik. És itt meg kell állnom egy pillanatra.” – folytatta a kiadott közleményében a sztár, akinél mintha betelne a pohár.

Lapozó: 1 2

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.