Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Majdnem 10 bikinis lánnyal fotózták le Curtist egy motorcsónakon

Curtis életére valóban nem lehet panasz, az egyik legnagyobb sztár, sokan rajonganak érte, és valószínűleg nem kevés nő van, aki szívesen megismerkedne vele.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis abszolúte központi figurája a hazai sztárvilágnak, mondhatni kihagyhatatlan karaktere, és ez nagyon régóta így van. A rapper és dalszövegíró sikert sikerre halmoz, rengetegen imádják, és keresik a társaságát.

A rapper egy nagyon kedves sztár, aki nem játssza a megközelíthetetlent, mint azt a koncertjeinek ideje alatt is látni. Igyekszik a lehető legjobb élményekkel szolgálni, hogy azok, akik elmennek ezekre az eseményekre, elégedettek legyenek. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Sokan elítélik őt a korábban elkövetett hibái miatt, a mai napig kap keményebb kommenteket, de ő már túltette magát ezeken a dolgokon. Tanult a hibáiból, a múltból, és csak arra koncentrál, hogy boldog legyen.

Wanda Nara nem viccel, felülről fotózta magát bikiniben, hatalmas keblekkel (fotók)

Ehhez a karrierje is hozzátartozik, amiben nagyon-nagyon sikeres, legutóbb is hatalmas koncertet adott Majka és Nika oldalán. Közben forognak a saját klipjei is, amik általában szintén tarolnak, és nem kis nézőszámot generálnak.

Lapozó: 1 2

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.