Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,063 $

Novák Katalin fantasztikus megjelenése a 100. Magyar Derbyn (fotók)

Ez egy több mint különleges esemény volt Novák Katalin köztársasági elnökünk számára, mivel az édesanyja és az édesapja is elkísérte őt.

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Novák Katalin nevét sokkal többször hallani az utóbbi időben, ami nem meglepő, mivel ő lett Áder János utódja a köztársasági elnöki székben. Ez számos új elfoglaltságot is jelent számára, köztük külföldi látogatásokkal, hogy javítsa, ápolja a különböző kapcsolatokat az adott ország és Magyarország között.

Novák nagyon aktív, igyekszik fitten tartani magát, mint azt láthattuk, nemrég fiatalokkal együtt futott egy eseményen. Nem sokkal később pedig már a 100. Magyar Derbyn láthattuk, ráadásul nem is akármilyen megjelenésben. Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

A mindig csinos és divatos köztársasági elnök abszolúte az esemény hangulatához öltözött, akárcsak az édesanyja és az édesapja. Az ilyen események kicsit az időutazásról is szólnak, és Novák Katalin kalapja ugyancsak ezt hivatott átadni.

Mindenki jól érezte magát a derbi ideje alatt, és természetesen fotók is készültek, többek között Novák Katalinról. A köztársasági elnök számára ez egy igazán emlékezetes program lehetett a szülei mellett.

Lapozó: 1 2

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.

Folytatódik a Chelsea vesszőfutása az angol bajnokságban

Ugyan nem kapott ki a Chelsea szombaton késő este az angol bajnokság 30. fordulójában, nem is lehetnek elégedettek.

A klasszis Messi két gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki az Inter Miami meccsén

Lionel Messi parádés teljesítményt nyújtott, a New England Revolution ellen az MLS-ben, akik az 1. percben gólt szereztek, majd hengerelt az Inter Miami.