Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,85 Ft
Euró
396,15 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
65,833 $

Hoppácska: Gelencsér Timi ennél dögösebb már nem is lehetne

Ha azt gondolod, hogy Gelencsér Timi már nem tud meglepetést okozni a megjelenésével, akkor erősen tévedsz.

...svg content...Fotó: A holland Martijn Gerard Garritsen, művésznevén Martin Garrix lemezlovas koncertje a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2022. június 29-én. MTI/Lakatos Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres modell és egykori szépségkirálynő is bármikor át tud alakulni, ami egyúttal az egyik védjegye. Egy jó modell alapismérve, hogy képes átalakulni szinte bármivé a fotózások alkalmával, amik mind különlegesek.

Ehhez színészi tehetség is szükséges, ami szintén megvan Timiben, akárcsak a sportlói vér. Sok mindenhez ért, még mindig fiatal, több út áll előtte, de az ő karaktere sokkal inkább úgy működik, hogy egyszerre halad ezeken az utakon. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

Egyszerűen ég benne a vágy a fejlődésre, amivel példát mutat, hiszen valljuk be, sok mai fiatal egyszerűen céltalan, lusta, és mintha csak úgy élnének bele a világba. Ez nem helyes, ennél sokkal többről szól egy élet, amivel Timi is tisztában van.

Az év videója: Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia köntösben az ágyon ugrálva partiznak

Bár ő már gyerekkora óta így él, mindig is motivált volt, kereste a kihívásokat. Mit sem változott ez benn a kezdetek óta, csak azóta felnőtt és az egyik legvonzóbb sztár lett idehaza, amit senki nem kérdőjelez meg.

Lapozó: 1 2