Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,36 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
57,186 $

Gyuricza Dóri elárulta, eddig hány kilót adott le a szülés óta

Rácz Jenő felesége nem stresszel azon, hogy hány kiló, de nem is engedi el a témát, ugyanakkor az idő neki dolgozik, szép lassan vissza fog állni a szervezete.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dórira is igaz, hogy édesanyaként még szebb, még különlegesebb, nagyon szerencsés férfinek érezheti magát Rácz Jenő. Továbbra is imádják egymást, dúl közöttük a szerelem, és teret is adnak ennek, amit sokan mások már nem tesznek meg a szülést követően.

Dóri és Jenő hálásak egymásért, segítik egymást, de most a fiatal lány az, akire nagyobb nyomás hárul, hiszen pár hónapja hozta világra az első gyermekét. Rá is felment pár plusz kiló, aminek a nagy része eltűnt, és ez csak egyre jobb és jobb lesz. Soron kívül Erre számíthatnak az autósok keddtől a kutakon

„Mennyit fogytál szülés után?” – tették fel a kérdést Dórinak a hivatalos Instagram oldalán, ahol ismét kérdezz-felelek órát tartott. Sok kérdésre válaszolt, és mint mindig, ezúttal is nagyon őszintén fogalmazta meg a válaszait.

Gáspár Evelin kifeküdt napozni, azonnal beindult a like-tenger

„A felszedett 20 kilóból 12 már lejött, de egy hónapja egy grammot sem fogytam.” – árulta el a bejegyzésében Dóri, aki a plusz kilók ellenére is csodálatosan néz ki, csak úgy ragyog, még szebb édesanyaként.

Lapozó: 1 2

Karácsony Gergely ismertette, milyen garanciákat akar látni az újraszámláláskor

Budapest főpolgármestere hangsúlyozta, ha az általa ismertetett garanciák nem fognak megvalósulni, akkor választási csalásra gyanakodhat.

Listán a legnépszerűtlenebb szakok, nagyon kevés hallgató jelölte meg ezeket

Néhány hét és kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat. A legnépszerűbb szakokat talán már mindenki ismeri, hiszen gyakran felmerül ez a téma, ám a legnépszerűtlenebbekről ez már nem mondható el – utóbbiról van most szó bővebben.

Karácsony Gergely választási csalástól tart az újraszámlálás miatt

Budapest főpolgármestere már előre arról beszél, hogy adott esetben választási csalásról fog beszélni, ha bizonyos, általa fontosnak vélt garanciák nem teljesülnek.