Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

A WhatsApp hamarosan lehetővé teheti az online állapot elrejtését

E funkció pedig kétségkívül sokak életét megkönnyítené.

Fotó: Twenty20
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő

A WhatsApp most egy olyan funkció fejlesztésén munkálkodik, mely lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy elrejtsék online státuszukat. Az Engadget értesülései szerint szombaton egy képernyőfotót is megosztottak az új adatvédelmi beállításokról, melyek lehetőséget adnak arra a felhasználóknak, hogy inkognitóban használják az alkalmazást.

Az alkalmazás legutóbbi fejlesztése során már belenyúltak a státuszokba, nevezetesen kicsit átalakították a „last seen” funkciót. A bétát áprilisban kezdték el tesztelni, majd a vállalat kiadott egy frissítést is, mellyel bekerült az appba az a lehetőség, mellyel beállíthatjuk, hogy ki láthatja, hogy elérhetőek vagyunk. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A legutóbbi frissítéssel az volt a probléma, hogy lehetőséget adott a kontaktok számára, hogy megtudják, elolvastuk-e üzeneteiket, annak ellenére is, ha kikapcsoltuk a „láttam” funkciót.

Az online státusz elrejtésére vonatkozó funkció valószínűleg kifejezetten népszerű lesz az alkalmazásban, ugyanis ezentúl nem kell majd aggódni, hogy olyan személyek is látják, hogy épp aktívak vagyunk, akiknek nem szeretnénk felfedni online státuszunkat.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.