Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,35 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
452,03 Ft
Bitcoin
62,305 $

Dráma a váci homokbányánál: golyóálló mellényt húztak a rendőrök egy fegyverrel hadonászó férfi miatt

A rendőrségi beszámoló szerint egy töltött fegyverrel hadonászó, erősen ittas férfi miatt kértek segítséget a rendőrségtől július első napján az esti órákban.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokkal a bejelentés után a rendőrök golyóállómellényt húztak, és úgy közelítették meg a váci homokbánya portáját. A gyanúsított személy egy fotelben ült, övére fűzve a gyöngyvászon fegyvertokkal.

A rendőrség lépésről lépésre közelítették meg a férfit, aki ráfogott a fegyverére. Ekkor egyik pillanatról a másikra minden felgyorsult, és a rendőröknek hála nem történt tragédia. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

A másodpercek töredéke alatt lefegyverezték a férfit, anélkül hogy lőniük kellett volna. A részeg férfi nem volt együttműködő, ami miatt kényszeríteni kellett a megadásra, így földre vitték, megbilincselték, majd előállították.

„Kihallgatásán nem tagadott. Mint kiderült, aznapi szolgálata nyugodtan telt, ideje főként a gyógyszerszedéssel kombinált iszogatással telt. A bányánál kb. egy órával később megjelenő társa közölte, mivel részeg, le kell váltani.” – írja a police.hu.

„A férfi tudta, ennek kirúgás lesz a következménye. Nem tudta megmagyarázni miért, de elővette gáz és riasztófegyverét, csőre rántotta és társára fogta. A következő emléke, hogy megérkeztek a rendőrök és földre teperték. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.”

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

José Mourinho vissza akar térni a Manchester Unitedhez Ten Hag helyére

José Mourinho nem véletlenül nem vállalt munkát a római kirúgását követően, mert a hírek szerint nagyon szeretné a Manchester United kispadját.