Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Nem bírnak magukkal az illegális bevándorlók, az éjszakai folyamán is akcióba lendültek

Minden pillanatban résen kell lenniük a rendőröknek és a határvédőknek, miközben egyre erőszakosabbá válnak az illegális bevándorlók.

Fotó: Airbus H145 M típusú helikopter gyakorlatozik az 5. Bocskai István Lövészdandár Vay Ádám Kiképző Bázisán Hajdúhadház közelében 2022. február 25-én. A Magyar Honvédség alakulatai folyamatosan érkeznek a keleti országrészbe. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar rendőrök osztrák és cseh kollégáikkal, valamint a katonákkal együttműködve több csoportban 110 határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében vasárnapra virradó éjszaka – közölte a rendőrség a honlapján.

A Mórahalom és Röszke külterületén feltartóztatott csoportok tagjai ellenőrzésük során afgán, tunéziai, szír, palesztin, indiai, marokkói, iraki, líbiai, algériai, illetve pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

(MTI)

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.