Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,149 $

Bármelyik jéghegy elolvad Sáfrány Emese bikinis fotója láttán

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy Sáfrány Emese bikiniformája az egyik legerősebb és leglátványosabb a magyar hírességek között.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nincs olyan nyár, amikor ne lenne téma a bikiniforma, de a pasik is igencsak rá szoktak erősíteni, bár a lábedzés még mindig extrának számít. A csajoknál pedig főként a popsi dominál, előszeretettel használják a keretet guggolásra, és akkor keveset mondtunk.

Mindig jobb az arányosságra törekedni, és valami egészen plusz formát kihozni magunkból, amivel igazán elégedettek lehetünk. Sáfrány Emese az lehet, legalábbis meglepődnénk, ha nem így lenne, mert bomba a teste. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Nagyon látványos, amit összehozott, és le a kalappal előtte, mert ez közel sem egyszerű. Szóval igen, Emese magasra tette a lécet, és mivel bírjuk a stílusát, meg inkább meggyőző számunkra, amivel nem vagyunk egyedül.

Szelfi nézetből Benedek Réka mértanian kerek feneke

Látván a kommenteket, ezzel enyhén szólva sem vagyunk egyedül, abszolúte hozza az álomformát. Nagyon sok munka van mögötte, mert ez csak így működhet, szóval azok, akik azt gondolják, a puszta genetika miatt néz ki így Emese, tévednek.

Lapozó: 1 2

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.