Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,96 Ft
Euró
396,72 Ft
Font
468,46 Ft
Bitcoin
64,767 $

Kim Kardashian keblei szinte átütik a ruháját, olyan erősek (fotók)

Kim Kardashianról képtelenség nem vonzó fotókat készíteni, mert minden egyes róla készült képen mega-giga szexi.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kim Kardashian a világ egyik legismertebb embere, noha nem színész, nem énekes, és még csak is sportoló. Általában ebben a három kategóriában gondolkozunk, ha világsztárok kerülnek szóba, bár manapság ez is változott.

Változott, mert azzal, hogy a közösség média elterjedt, hihetetlenül átalakult a világ. Ebben semmi túlzás nincs, jól látható módon 180 fokos fordulatot vett a világunk, és sajnálatos módon sok szempontból negatívan. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ez pedig fájó, mert minden sokkal jobbnak indult, de az emberek szép lassan megindultak a lejtőn lefelé. Kár ezen agonizálni, felesleges is, inkább maradjunk a témánál, mert a közösségi média valóban történelmi, és sok jó oldala van.

Curtis lövészeten járt, komoly fegyvert kapott

A sztárok is hamar felismerték, hogy nagy pénz van ebben az egészben, olyannyira, hogy dollármilliókat lehet keresni pár poszttal. Valljuk be, ez azért nem rossz, bár sok munka előzi meg, mint Kim Kardashiannál is.

Lapozó: 1 2

Már szombatra is piros fokozatú figyelmeztetést adtak ki a hatalmas hőség miatt

Nincs megállás, jön az újabb hőség, ami miatt ismét lépnie kellett a hatóságoknak.

Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Orbán Viktor magyar miniszterelnök elárulta, lehetőséget kapott arra, hogy több olyan Mercedes modellt nézzen meg egészen közelről, amiket eddig nem mutattak be a nagyközönségnek.

Letartóztatták az ISIS egyik terroristáját az Eb-helyszín közelében

Az ISIS egyik alvóügynökét fogták el a hatóságok az Európa-bajnokság helyszínétől nem messze, megakadályozván ezzel egy esetleges támadást.