Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,681 $

Több mint jó az új Kalasnyikov az orosz védelmi minisztérium szerint

Jóval meghaladja a meghatározott követelményeket.

Fotó: Twenty20
Technológia

Takács Petra

Szerkesztő

A Kalasnyikov által kifejlesztett AK-12-es támadófegyver messze túlteljesítette az orosz védelmi minisztérium sorozatlövési követelményét – közölte a konszern csütörtökön Telegram-csatornáján.

„Az AK-12-es 680 sorozatlövést bírt ki megállás nélkül, ami háromszorosan meghaladja a védelmi minisztérium elvárásait” – áll a jelentésben. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A gyártó szerint az újonnan kifejlesztett, 5,45 mm-es kaliberű fegyver nem csupán gyors, de komoly tűzpontossággal is bír, ráadásul olyan tartozékokkal lehet felszerelni, mint az elülső markolat, különböző célzókészülékek (köztük lézeres is), vagy éppen zseblámpa.

Ezek mellett az AK-12-t ellátták egy könnyen levehető (bajonett-típusú), nagy teljesítményű torkolatfékkel is, amely megakadályozza a visszarúgást és a fokozott torkolattüzet – írta az orosz TASZSZ hírügynökség.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.