Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Bombaformában van Räikkönen felesége

Minttu Räikkönen két gyermek mellett is kiváló formában van, és továbbra is nagy a boldogság odahaza.

Fotó: Kimi Räikkönen, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban szereplő Ferrari finn versenyzője Az ismeretlen Kimi Räikkönen című könyv bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón Helsinkiben 2018. augusztus 16-án. (MTI/EPA/Kimmo Brandt) Létrehozás dátuma
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kimi Räikkönen nagyon sokáig volt tagja a Forma-1 mezőnyének, talán ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen sokáig fog versenyezni a száguldó cirkuszban. Sok év telt el a bemutatkozása óta, pedig mintha csak tegnap lett volna.

Nemcsak a sport volt akkor más, hanem az egész világ is, és sajnálatos módon nem a jó irányba halad előre az emberiség. Elkerülhetetlen, hogy az emberek saját maguk alatt vágják a fát, ami mélységesen szomorú. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Emiatt még fontosabbá vált az együtt eltöltött idő, és Räikkönennek mos minden eddiginél több szabadideje van. Az F1 mellett sokszor nem könnyű a magánélet, de Kimi mindent megtett, amit csak lehetett.

Bődületesen szexi ebben a fürdőruhában Stana Alexandra

Egyben tartotta a családot, és ez jelenleg is így van, immáron „veterán” versenyzőként. Még fogjuk látni őt a pályákon, de a családja társaságában sokkal többet, nemrég például nyaralni mentek.

Lapozó: 1 2

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.