Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Bődületesen szexi ebben a fürdőruhában Stana Alexandra

Írhatnánk, hogy „nem semmi”, de azzal messze nem tudnánk körbeírni, hogy milyen formás és szexi a Dancing with the Stars táncosa.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra élete sokat változott, mióta bemutatkozott a Dancing with the Starsban. Mindkét évadban meghatározó szerepet töltött be, miközben férjhez ment, de pár hónappal később elvált, most pedig Meggyes Dávid mellett éli az életét.

Újra nagyon boldognak tűnik, és ő valóban élvezi az életet. Sokat van úton, táncot oktat, és nemsokára érkezik a DWS új évada, amiben valószínűleg szerepet fog kapni, legalábbis meglepődnénk, ha nem így lenne. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

A stáb jelenleg a zsűri átalakításon dolgozik a hírek szerint, addig Alexandra tökéletesíti a formáját. Nemrég a TV2-vel forgatott, és egy nagyon élvezetes programon vett részt, hiszen vízre szállt, és nem is akármivel.

„Új nap, új élmények. A jetski sem maradhatott ki a sorból, és hol máshol próbálhattam volna ki, mint egy kutyás strandon?” – árulta el Alexandra, aki természetesen ismét megvillantotta a formás testét.

Vajna Timi Mexikóból jelentkezik, nagyon dögös, tökéletes a teste

„Azért zárójelben megjegyzem, egyelőre 160km/h -val nem mentem, épp hogy megütöttem a 30-at, így hát alig várom a következő alkalmat!” – tette hozzá izgatottan, mert ő i s imádja a sebességet és az extrém dolgokat.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.