Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Felülről fotózta magát Metzker Viki, bikiniben (fotók)

Metzker Viki, Magyarország egyik legnagyobb lemezlovasa nem tud nem szexi lenni, mert valójában bármit csinál, vonzó.

...svg content...Fotó: Instgagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nőként is el kell ismernünk, hogy Metzker Viki az egyik legvonzóbb sztár, és erről nemcsak a genetika gondoskodott. Egyrészt szép nő, aki sokat ad magára, és mindig remek formában van, nagy dicséret érte.

Másrészt nagyon erős a karaktere, ami még inkább meggyőző, és ennek összessége egy igen látványos összképet ad. Végre egy olyan egyéniség, aki vállalja magát, a saját karakterét, és nincs szüksége arra, hogy „álarcot” hordjon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nagyon sokan hordanak álarcot, nemigazán mutatják meg a saját karakterüket, inkább biztonsági játékot játszanak. Viki nem az a „cukormázas” karakter, mégis megvan benne minden, ami csak kellhet egy sztárhoz.

Megőrülsz, milyen menőn táncol Majoros Hajni (videó)

Régóta van a köztudatban, és valószínűleg több ezer bulit vezényelt már le a pult mögött. Ez pedig igen komoly tapasztalatot is jelent a neve mellett, de a magánélete természetesen még fontosabb.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.