Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Kremencsuki rakétatámadás: a bevásárlóközpont vezetése megszeghette a szabályokat

Vitalij Maleckij, a Poltava megyei Kremencsuk polgármestere fontos dologra hívta fel a figyelmet a hétfői orosz terrortámadás kapcsán.

...svg content...Bevásárlóközpont romjai között tűzoltók 2022. június 28-án, az ukrajnai Kremencsukot érő orosz rakétatámadás másnapján. MTI/EPA/Oleg Petraszjuk
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Maleckij ugyanis kijelentette, hogy a kilőtt Amstor bevásárlóközpont vezetése megszegte a légi riadóra vonatkozó szabályokat több alkalommal, ami a tegnapi tragédiához is vezetett – idézte a TASS hírügynökség.

„A nyomozók már arról számoltak be, hogy az Amstor vezetése június 23-tól kezdődően nem zárta be a bevásárlóközpontot a légi riadók idején” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Maleckij kihangsúlyozta, hogy szigorú felelősségi szabályokat vezettek a bevásárlóközpontok, boltok és egyéb olyan helyek tulajdonosaira, ahol nagy számban tudnak koncentrálódni emberek, a légi riadók megsértése miatt:

„Ennek figyelembe nem vétele bűncselekménynek számít. Minden vállalkozást nyomatékosan felhívok: légi riadók idején a vendégeket és a személyzetet óvóhelyekre kell evakuálni. Aki ezt megsérti, az ellen fellépünk, akár büntetőeljárással és bezáratással”

Oroszország még hétfőn hajtott végre terrortámadást a kremencsuki bevásárlóközpont ellen, a civilekkel teli központot ugyanis rakétával lőtték meg. Az oroszok állítása szerint azért, mert ott fegyverraktár volt, de erre semmi bizonyíték nincs.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.