Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Ilyen hosszú időt még nem volt távol a gyermekétől Lékai-Kiss Ramóna (fotók)

Lékai-Kiss Ramóna nemcsak egy kiváló szakember, a TV2 nagy sztárja, hanem remek édesanya is, amit minden pillanatban bizonyít.

...svg content...Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy szülőnek meg kell tanulnia bizonyos időközönként kettesben lennie a szerelmével, gondolunk itt a nyaralásokra. Igenis fontos ezen dolgozni, mert ez legalább annyira fontos, mint az „énidő”, még akkor is, ha egy idő után természetesen nagyon hiányozni kezd a gyermekünk.

Rami elárulta, ilyen hosszú ideig még nem volt távol a gyermekétől, ugyanakkor, ha megtudjátok, mennyi időről van szó, láthatjátok, hogy ez összességében nem mondható soknak. Sőt, egyáltalán nem, de minden évben elutaznak, amikor csak ketten vannak. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

„Minden évben ha beköszön a nyár, kettesben töltünk egy kis időt Mátéval, csak Ő meg Én! Kell ez, hogy a figyelmünk, a szeretetünk csak a másiké legyen.” – írta a posztjában a mosolygós sztár, a TV2 egyik arca.

Megőrülsz, milyen menőn táncol Majoros Hajni (videó)

„Mióta Noé megszületett, ez volt az eddigi leghosszabb idő, amit távol töltöttem Tőle. Öt nap, négy éjszaka…. a rutinos szülők most biztos kinevetnek, de egyelőre ez a max (az utolsó napon már csak Noé videókat néztünk). ”

Lapozó: 1 2