Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Csak Vasvári Vivien lehet ennyire csinos és stílusos egy Vespán

Úgy tűnik, hogy Vasvári Viviennek még a motorozás is nagyon jól áll, ráadásul egy igazi legendára pattant fel, amit nagyon sokan elfogadnának.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy Vasvári Viviennek még a motorozás is nagyon jól áll, ráadásul egy igazi legendára pattant fel, amit nagyon sokan elfogadnának.

A szeles, hideg és esős napok után újra éledezik a nyár. Hozzá kell szoknunk ehhez a szeszélyes időszakhoz, de még mindig hálásak lehetünk, hogy ott tudunk lenni a vízparton, és nem kell otthon gubbasztanunk a négy fal között.. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Vivien alapesetben egy igazi világjáró, aki imádja a napsütést, az új helyeket és minden olyan dolgot, ami a szép időhöz köthető. Egy csodálatos „mozgó ruhásszekrény”, amiben mindig vannak újdonságok, és olyan dolgok, melyeket ezelőtt nem láthattunk.

https://liner.hu/vasvari-viviennek-meg-az-egyszerubb-dolgok-is-nagyszeruen-allnak/

A modell is imádja a Balatont, azt az életérzést, ami körbeveszi a mi kis „tengerünket”, ahol nagyon sokan töltik a szabadidejüket vagy a szabadságukat. Vivien is hasonlóan tesz, és ezúttal nem egy hajón látatjuk őt.

A piros Vespa annyira jól passzol a környezethez, hogy ez a kép csak jó lehetett. Viven jelenléte és a divatos megjelenése pedig garancia erre. A mosoly sem maradhatott el, és reméljük, a sztárnak is jól telnek a napjai.

A Vespa nagyon hamar kedvenccé vált, sok sztárnak jelent alapvető közlekedési eszközt, elsősorban az ilyen vízparti helyeken. Könnyű, gyors és nagyon praktikus. Emellett már igazán jó áron is el tudjuk érni ezeket a közkedvelt típusokat.

https://www.instagram.com/p/CC1SJROl9fD/

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.