Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Nem csak a DIGI Sport szűnik meg, teljesen eltüntetik a DIGI klasszikus csatornáit

Ahogyan arra számítani lehetett, a kormányközeli tulajdonosi körbe került DIGI saját csatornái teljesen el fognak tűnni a képernyőről.

...svg content...Fotó: Twenty20
TV

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ahogyan arról korábban is beszámoltunk, sokak kedvenc sportcsatornája, a DIGI Sport és annak testvércsatornái megszűnnek. Ezt a hétfői nap folyamán meg is erősítették, így bő egy évtized után búcsúzhatunk az ikonikus sportadóktól.

A Média1 azonban megtudta, hogy nem csak a DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 és DIGI Sport 3 sötétül el, hanem a DIGI kínálatához tartozó DIGI World, DIGI Life, DIGI Animal World, FilmNow, H!t Music Channel és a Music Channel is. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Míg a DIGI Sportokat már augusztus 5-én el fogják sötétíteni, addig az ismeretterjesztő- és zenecsatornák szeptember 1-jével fognak eltűnni. Ezzel igazi korszak zárul le a magyar tévézés történetében, nagyon sokaknak biztosítottak a mai napig szórakozást ezen csatornák.

A Média1 megtudta azt is, hogy a Network4 csoporthoz tartozó ARENA4 és MATCH4 sportcsatornák fogják váltani a DIGI saját gyártású adóit, az újonnan induló MATCH4-hez kerül például a népszerű utánpótlás magazinműsor, a Nap Hőse.

A kieső csatornákat viszont egy új, feláras csomagajánlattal tervezi a 4iG tulajdonába átkerülő szolgáltató, ugyanis szeptember 1-jétől kínálatba kerül a FilmBox Pak csomag, amely négy prémium mozicsatornát, a FilmBox Premiumot, a FilmBox Extra HD-t, a Filmbox Starst és a Filmbox Family-t fogja tartalmazni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.