Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Így éli az életét Berki Mazsi Balin, fantasztikus felvétel

Most mindennél nagyobb szüksége van arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetéből, élete döntése lehet, hogy ideiglenesen elhagyta Magyarországon.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember nem menekülhet a problémái és a lelki fájdalmai fogságától, ugyanakkor dolgozhat azon, hogy kikerüljön az ördögi körből, és maga mögött hagyja a rossz időszakot. Sokszor egy távoli út adja meg az első igazán nagy lökést ahhoz, hogy visszatérjünk a helyes útra.

Berki Mazsi, aki lassan két hónapja él özvegyként, nagyon jó döntést hozhatott akkor, amikor repülőre szállt a kislányával, és a világ másik oldalára utaztak. A kis Emmának ez már a második ilyen útja, hiszen korábban Mexikóban pihentek együtt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Akkor még hárman voltak, de azóta Berki Krisztián tragikus körülmények között elhunyt. Továbbra sem közölték, mi okozta a halálát, egy nap talán erre is választ kapnak az emberek, akik közül sokan követték őt a közösségi médiában.

Így ejtőernyőzött Schobert Norbi és fia Görögországban (videó)

Mazsi sírva beszélt arról, hogy miket él át odabent, de nekivágott ennek az útnak, ami egy lelki terápia is számára. Fontos, hogy újra megtanuljon nyitni a világ felé, és igazán boldog legyen, mint egykor.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.