Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten

Szerencsére sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését.

Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, személyi sérülésről nincsen információ – tette hozzá. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 11 vízsugárral oltják a lángokat, a tűz nyolc lakást érintett.

Frissítés:

Eloltották a IX. kerületi sorházépület tetőszerkezetén keletkezett tüzet a tűzoltók – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője vasárnap az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a Füleki utcában teljes terjedelmében égett egy sorház jellegű, többlakásos társasház tetőszerkezete. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a mentők is kiérkeztek. Személyi sérülésről nem érkezett információ. A tűz tizennyolc lakást érintett, ezekből tizenhét embert kísértek ki, továbbá kimentettek két kutyát, valamint egy macskát is – ismertette a helyettes szóvivő.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.