Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Kiderült, hogy egy lengyel rendszámú autót vezető nő halt meg a 86-os úton

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos balesettel indult a hétvége, és közben kiderült, hogy egy nő az áldozat.

...svg content...Fotó/Illusztráció: Mentők Vecsés közelében, az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, ahol szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi 2022. március 16-án. A balesetben öten megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy személyautóban, amely kamionnal ütközött össze szombat hajnalban a 86-os úton.

 A rendőrség a police.hu oldalon azt közölte, hogy a baleset a Zala megyei szakaszon, Irsapuszta közigazgatási területén történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Az ORFK sajtószolgálata az MTI érdeklődésére közölte: a lengyel rendszámú autót vezető nő a helyszínen meghalt, két utasa pedig megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat lezárták.

(MTI)

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.