Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Tóth Andi is megmutatta: Insta Vs. Valóság

Sokan nagyon más arcukat mutatják a közösségi médiában, a többség igyekszik a tökéletesség felé hajlani, de a valóság egészen más.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz megmondani, hogy az emberek miért indultak el ezen az úton, és miért akarnak minden egyes pillanatban tökéletesnek látszani, ami valójában nem létezik. Vannak, akik képesek órákat eltölteni egy beállítással, hogy a végén kirakjanak magukról egy fotót.

Sőt, sok esetben fel sem ismernénk az illetőt a valóságban, annyira meg vannak dolgozva a fotói. Ez pedig kissé szomorú, mert saját magát is átveri, és közben olyasvalamit mutat, ami valójában nem létezik. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Nyilván ennek több fokozata van, és sokan nem viszik túlzásba, okosan oldják meg a beállított fotókat. Tóth Andi is ezen csoportba sorolható, ő valóban olyan a fotóin, mint a valóságban, de persze ő sem veti meg a modellszerű beállításokat.

Horváth Éva bikiniben, egészen közelről mutatta meg a formás testét

Ugyanakkor kellőképpen humoránál tud lenni, és örömmel mutatja meg a valóságot. A valóság mindig változik, ahogyan a megtervezett fotók is, de sokszor valóban hatalmas a kontraszt a kettő között.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádió péntek reggeli interjújában tett fontos bejelentést az üzemanyagárakról.