Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Az M30-ason forgolódott egy sofőr, az autópálya-rendőrség azonban mindent látott (videóval)

Pont a kamerák előtt hajtotta végre a „bámulatos” mutatványt.

Fotó: Youtube | PoliceHungary
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Encsi Autópálya Alosztály munkatársai tegnap délelőtt elkerekedhetett szemmel nézhették végig, ahogy egy piros Suzukis az encsi csomópontnál komótosan felhajt a pályára, majd fogja magát és szembefordul a forgalommal.

A sofőr ezt követően egy darabig Tornyosnémeti irányába haladt tovább, de aztán újból meggondolta magát, és ismét megfordult, majd az encsi csomóponthoz visszaérve lehajtott az autópályáról – számolt be róla a police.hu. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A veszélyes manővert követően a rendőrök egy 68 éves férfit állítottak elő az Encsi Rendőrkapitányságra, aki megúszta 20.000 forint pénzbüntetéssel és 3 hónapnyi eltiltással a hajmeresztő forgolódást.

Nem ez volt az elmúlt napokban az első ilyen eset, mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, az M4-esre is rossz irányból hajtottak fel még kedden, az egyik autós kamerája rögzítette az esetet, a hatóságot is értesítette az esetről.

A rendőrök még az úton visszafordították a 76 éves sofőrt, aki „széleskörű felvilágosítást” kapott a hatóságoktól, plusz 30 ezer forintos közigazgatási bírságot, illetve további 4 „közlekedési előéleti pontot” is.