Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

A Fidesz megerősítette, 2023-ban még többet fordít a családok megsegítésére, mint 2022-ben

A Fidesz mindent megtesz azért, hogy a családok jobb helyzetbe kerüljenek, ennek érdekében jövőre még több pénzt fordít majd erre, mint idén.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fővárosi és a megyei kormánymegbízottak kinevezési okiratának ünnepélyes átadásán a Karmelita kolostorban 2022. június 20-án. Az okiratok átvétele után a kormánymegbízottak letették hivatali esküjüket. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mivel a legnagyobb érték a család, a kormány továbbra is fontosnak tartja a családok, a gyermekvállalás támogatását, ezért a jövő évi költségvetésben még többet fordít a családok segítésére, mint idén – mondta Szűcs Lajos, a Fidesz egyik vezérszónoka az Országgyűlés szerdai ülésén, a 2023-as költségvetési javaslat vitájában.

Bánki Erik, a Fidesz másik vezérszónoka elmondta, a költségvetési tervezet minden tekintetben megállja a helyét, a kormány minden olyan kihívással számolt, amire egy ilyen különleges évben számítani lehet.

A képviselő kifejtette: a kiszámíthatóságot és tervezhetőséget szem előtt tartva idén is a nyári szünet előtt tárgyalja a jövő évi büdzsét a Ház. Ezzel csaknem féléves felkészülési időt biztosít minden érintettnek, jó alapot adva így az ország stabilitásának megőrzéséhez – vélte.

További részletek hamarosan…