Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,359 $

Rendesen sokkot kaptunk Dwayne Johnson combizmától

Valahogy mindig eléri a „Szikla”, hogy csak nézzünk magunk elé, majd ránézünk a combizmunkra, és rájövünk, sehol nem tartunk hozzá képest.

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az életében mindig vannak olyan motiváló személyiségek, akikre érdemes figyelnünk. A legnagyobb motiváció saját magunk vagyunk, és egyúttal mi vagyunk azok, akiket le kell győznünk a továbbfejlődéshez.

Ugyanakkor nem hátrány, ha találunk hírességeket, akiktől időről időre valami pluszt lesünk el. Szerencsére vannak páran, akik hatalmas motivációt képesek sugározni magukból, gyakorlatilag az élet bármely területén. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Dwayne Johnson, akit már lassan 325 millióan követnek az Instagramon, nagyon is ebbe a kategóriába tartozik. Remek gondolatokat fogalmaz meg, melyeket az életünk során kamatoztathatunk, és nemcsak az edzéseken.

Ilyen barna Tóth Andi, kockás az a has, nem kicsit

Sokszor egy fotóval is olyan motivációt képes átadni a közösségi médián keresztül, hogy csak nézünk magunk elé. Legutóbb is ez történt, amikor megláttuk a combizmait, melyek továbbra is brutálisak.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.