Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,748 $

Török Livi nagy bejelentést tett, most teljesen megváltozik az élete

Az Exatlon Hungary sztárja, aki nagyon nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, komoly döntésre szánta el magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livit hónapokkal ezelőtt jegyezték el, most pedig már az esküvőjére készülhet a párjával, aki mindennél fontosabb számára. Megtalálták az összhangot, remek párost alkotnak, közösen képzelik el a jövőjüket.

Nemrég úgy döntöttek, hogy egy teljesen más környezetben fognak élni, ami részben várható volt, mert Livin tisztán látszott, mennyire szeret a városon kívül lenni. Ezzel búcsút intett Budapestnek, számára különlegesebb a vidék, és már kellően érett is ahhoz, hogy mindezt értékelni tudja. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

„Vidékre költöztünk. Két hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy leköltözünk Dunaföldvárra.” – jelentette be Livi, akiben már egy ideje érett a váltás, mert imádja a vidéki környezetet, a nyugalmat, ahol a lehetőségek is mások.

Kedves videóval üzent apák napján Jennifer Lopez Ben Afflecknek

„Csodálatos hely, nagyon jó természeti adottságokkal, barátságos és befogadó közösséggel, remek programokkal. Sokan akik Budapesten élnek úgy gondolják, hogy a fővároson kívül nincs is máshol élet, vidéken nem lehet megélni, nem lehet mit csinálni, nincs szórakozási lehetőség.”

Lapozó: 1 2

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Szoboszlai Dominik máris visszatért a Liverpool kezdőjébe

Szoboszlai Dominik a váratnak megfelelően kezdeni fog a Wolverhampton elleni angol bajnoki mérkőzésen.

Magyarország felkészült a téli gázellátásra

Rekordmennyiségű földgáz tárolása biztosítja az ország energiabiztonságát a közelgő fűtési szezonra.